Laboratoř Nadace Vodafone přijímá přihlášky

Inkubační a akcelerační program, který zvyšuje ekonomický a sociální dopad projektů zaměřených na vytváření nebo rozvíjení sociální inovace s využitím technologií, má v 6. kole uzávěrku 31. března 2019..

Do Laboratoře vstupují nejčastěji malé týmy s nápadem, které během 9 měsíců intenzivní práce s podporou mentorů, konzultantů a školitelů vybudují udržitelný sociální podnik. Přihlásit se ale mohou i nestátní neziskové organizace, sociální podnikatelé a nově i jednotlivci či neformální týmy.

Jednoduše řečeno, pokud se vaše činnost nějakou formou dotýká podpory zaměstnanosti znevýhodněných osob a přemýšlíte nad realizací technického řešení nebo máte jen nápad a chtěli byste v této oblasti něco dělat v následujících měsících, Laboratoř je ideální příležitost.

Co vám Laboratoř přinese?

  • zkušené mentory a konzultanty
  • propojení na komunitu investorů
  • prostředky na fungování týmu (každý rok dostává 10 týmů od Nadace 150.000 Kč na vývoj produktu + možnost získání investice)
  • pomoc se vstupem na český i zahraniční trh

Laboratoř provází týmy od počátečního nápadu, přes formulaci projektového plánu až po testování produktu a jeho uvedení na trh - včetně získání pilotních zákazníků a investorů. Laboratoř ověřuje zájem trhu a snižuje rizika inovací s ohledem na finanční udržitelnost a zvyšení jejich dopadu.

Více informací o Laboratoři a podpořených oblastech najdete na webu - https://www.laboratornadacevodafone.cz/jak-se-zapojit/ nebo se koukněte na video zde - https://www.youtube.com/watch?v=AchcupFlUo8

V případě zájmu se prosím registrujte zde: https://applicationform.io/dataportal/apply/laborator-nadace-vodafone

Vaše přihláška bude zkontrolována a následně budete informováni o případném postupu do dalšího kola.

Klíčová slova: