Neděle, Srpen 29 2021

   
 
14:00
29/08/2021 -
14:00 - 20:00
Písecká brána, Praha 6

Multižánrový festival NAUTIS FEST, který každoročně vzniká ve spolupráci zaměstnanců a příznivců Národního ústavu pro autismus (NAUTIS), dobrovolníků a lidí s poruchou autistického spektra, nabídne pestrou zábavu pro všechny věkové kategorie, letos zejména pro děti.

Vystoupí populární dětské skupiny – Čiperkové, Prťáci, skřítek Lumpína, dětský sbor Daneťáček se svým muzikálem Pod jednou střechou, dospělé čeká vystoupení funky skupiny Filip Zanghi & PURPUR, své básně bude recitovat mladý básník Woÿta a chybět nebude ani každoroční host, divadelní soubor Dr.amAS. Pro děti je připraveno mnoho zábavných doprovodných aktivit. Výtěžek z dobrovolného vstupného bude věnován na služby NAUTIS.

NAUTIS FEST spojuje veřejnost bez ohledu na diagnózu a poskytuje příjemné a tolerantní prostředí, ve kterém se budou návštěvníci cítit dobře bez ohledu na věk, pohlaví či diagnózu. Hlavním cílem NAUTIS FESTU je šířit a zvýšit povědomí veřejnosti o problematice autismu a bořit mýty o tom, že lidé s autismem jsou zcela závislí na pomoci druhých.

Více informací na www.nautis.cz